prirodna viagra

Mišljenja

01
Cyber, 25 god.
Bio sam jako nepovjerljiv prema toj prirodnoj viagri, ali sam se odlučio ipak pokušati. Nisam imao velika očekivanja i bio sam jako iznenađen kad sam osjetio da se u tijelu nešto događa. Imao sam puno više snage, sam sam kontrolirao kada ću svršiti i cura je baš bila zadovoljna sa onim šta sam joj pružio. Kapsula djeluje, erekcija je dulja, seks je nevjerojatan. Za probati i koristiti svakako.
02
Anonimac 23 god
Najprije sam mislio da je to prevara. Naravno preradoznao sam bio pa sam ipak naručio, jednom probam i to je to, nije puno para i nemam šta izgubiti a jedino tako sam mogao biti siguran je ili nije prevara.Ipak presudila je garancija da ćete mi vratiti novce ako nisam zadovoljan. Durasan meni djeluje i za preporučiti je svakako. Ne razumijem kako se to dešava ali zbog toga jer sada mogu baš dugo izdržati i kad treba nabiti gas onda mi i cure s kojima imam odnos svršavaju i po nekoliko puta. To vam stvarno nisam vjerovao dok nisam probao. Ajd sve najbolje i samo naprijed. 
03
Škorpion, 27 god.
Sa curom sam imao problema u seksu ali i u vezi zbog toga. Kad sam prošli mjesec prvi put uzeo Durasan to mi je dalo krila. Sex traje i traje do u beskonačnost. Durasan mi izgleda daje jakoooo puno energije i snage. Više nemamo problema. Savjetujem svima sa problemima u vezama! Ne pričam priče, to je zaista tako, probajte!04
Erik, 21 god.
Tablete Durasan na mene djeluju, iako nisam mislio da hoće. Mislim, nemam problema sa erekcijom pa nisam baš kužio u kojem smislu bi ih onda trebao osjetiti da djeluju. Probao sam jer nisam htio vjerovati prijatelju na riječ da je ful razlika sa i bez u seksu. To je bila nezaboravna noć i mislim da nije zadnji put. Hvala vam, brzo ću opet naručiti. 
05
Big X, 25 god.
Do sada nisam imao problema sa erekcijom (imam 25 godina), ali su me zadnji mjeseci dotukli. Stres, život, svaki drugi dan je neki problem pa me još u nekom trenutku i samopouzdanje napustilo a uz sve to imam i novu curu nakon što sam počeo koristiti Durasan...a baš je razlika, ali totalno. Nemojte se uopće premišljati. 
06
Matija, 30 god.
Iako nisam vjerovao i nije me lako uvjeriti probao sam i ostao iznenađen. Kapsula Durasan mi je omogućila pravo zadovoljstvo u krevetu. Nemam više problema s erekcijom zbog stresa na poslu a i seks može trajati baš ful dugo ako mi se da. Cura mi sada redovito svršava i po 5 puta u jednom seksu što je totalno za ne vjerovati. Sad mi to i frendovi vjeruju jer sam ih sve navukao na Durasan hihihihihih :). Zadovolji i više od jedne partnerice, bez beda.